REGULAMENT DE VOT PENTRU PREMIILE NICKELODEON KIDS' CHOICE AWARDS 2023

În acest an, Nickelodeon Kids' Choice Awards („KCA") vă dă puterea vouă, telespectatorilor, de a vota pentru câștigătorii în majoritatea categoriilor premiilor noastre. Lui Nickelodeon și Nickelodeon International le revine răspunderea de a administra premiile KCA și toate aspectele legate de acestea, inclusiv selectarea nominalizărilor, gestionarea procesului de votare și prezentarea premiilor.

1. Perioada de votare:
Perioada de votare pentru toate categoriile începe în data de 30/1/2023 și se încheie în 4/3/2023.

2. Modalități de votare:
Voturile vor fi acceptate prin următoarele modalități:
1. Prin website: prin site-ul Nick International KCA la adresa http://kca.nickelodeon.tv (un vot numărat pentru fiecare click), numai pentru toate categoriile principale detaliate în secțiunea 3 mai jos;

3. Categoriile de votare:
Nickelodeon și Nickelodeon International își rezervă dreptul de a revizui sau de a adăuga alte categorii de votare anunțate la o dată ulterioară. Câștigătorii categoriilor vor fi anunțați în cadrul galei KCA în data de 8/4/2023.

Cu privire la voturile trimise prin website, Twitter și aplicația Nick Play, vor fi recunoscute maximum 100 de voturi într-o singură zi per categorie per dispozitiv folosit pentru votare; voturile care depășesc acest număr nu vor fi acceptate și nu vor fi numărate. Este interzisă folosirea oricărui dispozitiv de automatizare a voturilor, inclusiv, dar fără a se limita la, voturi generate de software, de robot, programate, prin script, macro sau alte voturi automatizate. Nickelodeon International își rezervă dreptul de a descalifica la discreția sa orice vot despre care suspectează sau constată că: (a) a utilizat votare generată de software, robot, programare, prin script, macro sau alt vot automatizat; (b) a intervenit neautorizat în procesul de votare; (c) încalcă acest regulament de votare; sau (d) este necinstit sau perturbator sau are intenția de a irita, abuza, amenința sau hărțui orice altă persoană.

Numărul total al voturilor trimise pe durata perioadei de votare pentru candidații din fiecare categorie internațională va fi înregistrat de Nickelodeon International, iar candidatul cu cele mai multe voturi din categoria sa, așa cum se va constata de Nickelodeon International, va fi declarat câștigător al categoriei respective. Numărul total al voturilor trimise pe durata perioadei de votare pentru candidații din fiecare categorie principală va fi transmis către Nickelodeon în vederea procesării. În cazul în care acest proces de votare este întrerupt din orice motiv, se constată că s-a operat orice intervenție neautorizată asupra sa sau din orice alt motiv Nickelodeon International consideră, la discreția sa exclusivă, că este necesar în mod rezonabil, Nickelodeon International își rezervă dreptul de a selecta câștigătorii la discreția sa exclusivă și poate ține cont de numărul voturilor primite de candidat până în momentul întreruperii sau anulării procesului de votare.

Prin participarea la acest proces de votare, ești de acord ca acest REGULAMENT DE VOT PENTRU PREMIILE NICKELODEON KIDS' CHOICE AWARDS 2023 să ți se aplice cu caracter obligatoriu. Nerespectarea acestui regulament poate duce la descalificarea participantului la vot la discreția exclusivă a Nickelodeon International. Nickelodeon International își rezervă dreptul de a modifica acest REGULAMENT DE VOT PENTRU PREMIILE NICKELODEON KIDS' CHOICE AWARDS 2023 oricând la discreția sa exclusivă.

Orice interpretare a acestui REGULAMENT DE VOT PENTRU PREMIILE NICKELODEON KIDS' CHOICE AWARDS 2023 și deciziile aduse de către Nickelodeon International cu privire la acest proces de votare sunt definitive.